LyukasPóni

Ez egy blog a semmiről, célom vele az, hogy a legkevesebb mondanivalóval minél több dolgot mondjak, meglássuk hogy sül el, bár nem tudom hogyan sülhet el egy cél, mert elsülni a fegyver szokott a rajtnál, ergó a célnál nem sülhet el megint...

Csakúgyropognak

  • ella: forkiswashingon ma eszembe jutott a posztod. röh... (2008.10.14. 19:19) IGH
  • Krisz2: Írnék én, csak lusta vagyok belogolni :D. (2008.06.17. 20:34) KORG AX5G
  • Krisz2: Hát konkrétan én nem vagyok képes elolvasni a sa... (2008.05.26. 22:19) Szmókondövótör

Archívum, így céhával, mert ez nemes arhívum

Sosehasználtammégezeket, de azé kirakom

Förd déj

2008.03.12. 18:51 | Krisz2 | 5 komment

Aztaprostituált, de álmi vagyok.
Holnapra kéne történelmet tanulnom, meg vitára készülnöm, ádörvájz Horsey letépi a fejcsimet. Vagy nem. De az is lehet, hogy leszaggatja a hajamat, pulcsit köt belőle, amit aztán rámhúz és utána vágja le a fejemet. De akár az is, hogy szimplán macska leszek a párkányon, bár ez még mindig homályos. Micsinál egy macska a párkányon? Napozik? Levegőzik? Olvas... a macskák nem tudnak olvasni seggfej.
*pofáncsapja magát*
Na mindegy, majd egyszer megkérdem Hórszit. Vagy nem. Így utólag dilemma is lehetne a poszt címe, de nem írom át, mert nem írom át. Dilemma=lemmai? Ejjh, öcsém szobájából újabb szarszám szűrődik át, de visszavágok minnyá egy kis CoF***fal, ami nem abból áll, hogy befogom a hajam és pofáncsapom vele. Lehet takarítanom kéne az asztalomon, mivel megint olyan szinten redn (wtf? vörös N?) van, hogy nagyonnem. És még csak nem is esztétikus, bár ha nem a taknyos zsepik és füzetek lennének egymáson, hanem vörös, barna, szőke, fekete hajú leányzok igen lenge öltözetben****, akkor még lehet örülnék is neki és még esztétikus is lehetne.

Holnap Krisztián nap van.

Meg Ajtony.

Holnapután meg tizennegyedike. Nem tudom milyen nap, csak azt, hogy akkor nem az én névnapom van. Viszont egy nappal a névnapom után. Télleg, február huszonkilencedikén milyen névnek van a napja? Biztos valami nagyon gyakori névé. De lehet, hogy egy gyakori névé, hogy azok ekkoris megtarthassák, bezzeg nekem csak egy van. Pedig milyen jól is jönne az a kis pótpénz.
Ma volt valami cuccos, amit itt ki akartam vesézni (ez olyan, mint a kiröhögni? akkor tudnám közben milyen hangot kell kiadni... újabb csokinyereményesélyes feladvány, aki a legjobban tud "kivesézni" másokat, az kap egy csokit), de elfelejtettem. Így jár az, aki sorozatgyilkosságot követ el. Ja nem, az börtönbe kerül, vagy jó az ügyvédje és nem tudják rábizonyítani. Na szóval így jár az, aki csak fél füllel fülel <---ALLITERÁCIÓ SZPOTTID! És én bizony csak fél füllel füleltem, bár az elég abszurd, ha valakinek fél füle van. Mértnem egy füllel? Mért lehet fél füllel? Nem undi egy fülcsonk? Azt még azzal füleljen az ember, hát hogyne. Mondjuk aki fél lábon ugrál az se teljesen kompletta... csak a kávé. Na ez a szokásosnál is szánalmasabb bejegyzés lett, de a lényeg, hogy sokat írjak a semmiről.

***Cradle of Filth
****Olvasd: meztelenül

A bejegyzés trackback címe:

https://mylittlepony.blog.hu/api/trackback/id/tr89378241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PEETYU 2008.03.13. 21:20:09

Ezaz, bazdmeg rabold az időt az életemből, redvás ribanc! És akkor még stockeaglebranch meg penboldlake! Ték disz mádörfákör: ............./´¯/)............(\¯`\ ............/....//..............\\....\ .........../....//................\\....\ ...../´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\ .././.../..../..../.|_......_|.\....\....\...\.\ (..(....(....(..../.)..)......(..(.\....)....)....) .\................\/.../....\...\/................/ ..\................. /........\................../ ....\..............(............)............../

PEETYU 2008.03.13. 21:22:57

Elbasztam, nanembaj
............./´¯/)............(\¯`\
............/....//..............\\....\
.........../....//................\\....\
...../´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
.././.../..../..../.|_......_|.\....\....\...\.\
(..(....(....(..../.)..)......(..(.\....)....)....)
.\................\/.../....\...\/................/
..\................. /........\................../
....\..............(............)............../

PEETYU 2008.03.13. 21:24:25

Na ez "his dick" lett.
süti beállítások módosítása