LyukasPóni

Ez egy blog a semmiről, célom vele az, hogy a legkevesebb mondanivalóval minél több dolgot mondjak, meglássuk hogy sül el, bár nem tudom hogyan sülhet el egy cél, mert elsülni a fegyver szokott a rajtnál, ergó a célnál nem sülhet el megint...

Csakúgyropognak

  • ella: forkiswashingon ma eszembe jutott a posztod. röh... (2008.10.14. 19:19) IGH
  • Krisz2: Írnék én, csak lusta vagyok belogolni :D. (2008.06.17. 20:34) KORG AX5G
  • Krisz2: Hát konkrétan én nem vagyok képes elolvasni a sa... (2008.05.26. 22:19) Szmókondövótör

Archívum, így céhával, mert ez nemes arhívum

Sosehasználtammégezeket, de azé kirakom

The Pretender

2008.03.31. 21:00 | Krisz2 | Szólj hozzá!

Sok ideje nem írtam, mert nem vitt rá a lélek. De most rávitt. Kösz lélek! Bár még nem tudom miről írjak, majd eldől időben. De lehet térben dől el. De ha eldől, akkor vízszintesen lesz. Akkor pedig 90°-ok forgatni kell a fejünk helyzetén, ami azt jelenti, hogy a fejünk valamelyik vállunkon lesz. Ami kényelmetlen, szal nem döntjük el. Akkor nem dől el a téma. Ezesetben viszont nem fogok tudni miről írni. Bár most székről írok. Vagy belőle, tök mindegy. Pénteken olasz verseny. Szegeden. Ami jó lesz... igenjó. Mert Szegeden lesz és mert olasz verseny lesz. És mert pénteken lesz. Ez így pozitív benne, az viszont hátrányos, hogy verseny. Legalábbis a történelem része. De rávett Jabba, úgyhogy mennem kell... Mármint a törire. Mert megyek én másra is. De az zenekaros téma. Amire viszont valóban menni akarok. Csak jelenlegi pénzmagomból vagy le tudok utazni Szegedre, vagy basszusgitárt tudok bérelni.
"Kérem támogassák adójuk 1%-ával Krisztián Szegedre jutását."
Ma még lehet jelentkezem, lehet nem. De az is lehet, hogy jelentkezem, csak azt ti nem látjátok. Vagy nem jelentkezem, de azt hiszitek itt vagyok. Vagy egyiket sem csinálom ezek közül. Vagy mindegyiket, csak még ki kell valahogy viteleznem ezt.

*Mentre Piero faceva la doccia, il telefono ha detto "Driin-Driin!".

A bejegyzés trackback címe:

https://mylittlepony.blog.hu/api/trackback/id/tr28405669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása