LyukasPóni

Ez egy blog a semmiről, célom vele az, hogy a legkevesebb mondanivalóval minél több dolgot mondjak, meglássuk hogy sül el, bár nem tudom hogyan sülhet el egy cél, mert elsülni a fegyver szokott a rajtnál, ergó a célnál nem sülhet el megint...

Csakúgyropognak

  • ella: forkiswashingon ma eszembe jutott a posztod. röh... (2008.10.14. 19:19) IGH
  • Krisz2: Írnék én, csak lusta vagyok belogolni :D. (2008.06.17. 20:34) KORG AX5G
  • Krisz2: Hát konkrétan én nem vagyok képes elolvasni a sa... (2008.05.26. 22:19) Szmókondövótör

Archívum, így céhával, mert ez nemes arhívum

Sosehasználtammégezeket, de azé kirakom

Víííííííí

2008.05.18. 22:26 | Krisz2 | 1 komment

Vííííííí. Mint a Nintendo. Kész vagyok. Teljesen. Magam sem tudom okát ennek, de egyelőre nem is zaklat. Azt próbálná meg, feljelenteném. És jönnének a rend őrei, a város rendőrei (muhaha). De ha korruptak, akkor nem a rendet őrzik, hanem a rendteleneket egy kis pénz ellenében. Vagy rendetleneket, tehát azokat, akik nem raknak rendet a szobájukban. Akkor pénzért megóvják őket a szülőktől. Mert a szülők megverik a rendetlen gyerekeket. Akik nem raknak rendet. Viszont az családon belüli erőszak, amiért kijönnek a rend őrei. Hogy megvédjék a gyereket. Tehát a rendőrők mind korruptak.

Most, hogy tisztáztuk a rendőrőket, vagyis éppen, hogy bemocskoltuk, de a kilétük most már mindenki számára világos. Bár ők nem lehetnek világosak. Kivéve a villanyrendőrt, ami nem tudom van-e, de Ezső Gnes tanárnő szerint hja. Ami biztos viccesen néz ki, ha egy baszott nagy villanykörte van a feje helyén. Tehát, most elkalandozok más irányba, mondjuk balra. Lámpa. Gitár. Basszusgitár. Ágy. TV. Basszusgitár. Najó, ez nem vezet semmire. Mert nincsen neki jogsija. Ha lenne, akkor vezethetne, de mivel nincs ezért nem, mert törvénysértő, ha jogosítvány nélkül ül a volán mögé. Még ha be se indítja az autót. Korra és nemre való tekintet nélkül. Kivéve, ha az illető gyermek és utál rendet rakni, mert az azt jelenti, hogy büntethetetlen. Már magam sem tudom miért.

Tehát, mint azt kifejtettem, a gyermekek vezethetnek autót. Hajrá! Egész méretes egy posztocska lett ez itten. Termékeny időszakomban vagyok. Ha valami azték násztáncot lejtene valaki, még tán teherbe is esnék. Vagy nem. Mivel nem vagyok arra alkalmas testileg. Hál'Istennek, akiben nem is hiszek igazából, mert hülye ateista vagyok. Meg Krisztián is. Na még így a végére kifejtenék egy dolgot. Igaz ebből páran már kaphattak ízelítőt (olvasd: már látták), de másokkal is meg kell osszam. Bár nem is tudom. Megosztani miért lehet, hiszen az osztás matematikai művelet, ami a szorzás ellentettje, tehát ha én megosztok valakivel valamit, az a megszorzás ellentettje? Vagy az elszorzásé? De nem azé, hanem a megvonásé, tehát a kivonás az elosztás ellentettje, ami azt jelenti, hogy a matematika egészen eddig hibás alapokon működött. És az osztást nem szorzással kell ellenőrizni, hanem kivonással. Na erre is fény derült, jöjjön az utolsó:

A kutya emlős állat. Ami azt jelenti, hogy vannak neki emlői. Az emlő szinonímái: csöcs, mell, cici, tőgy. Tőgye viszont a tehénnek van. Akkor az én kutyám tehén. De nem foltos. Lehet, hogy féltehén. Ja... a kutyám fiú, akkor sztornó.

Viszlát. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://mylittlepony.blog.hu/api/trackback/id/tr53476020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nincs feedback 2008.05.18. 22:39:47

black light burns
süti beállítások módosítása