LyukasPóni

Ez egy blog a semmiről, célom vele az, hogy a legkevesebb mondanivalóval minél több dolgot mondjak, meglássuk hogy sül el, bár nem tudom hogyan sülhet el egy cél, mert elsülni a fegyver szokott a rajtnál, ergó a célnál nem sülhet el megint...

Csakúgyropognak

  • ella: forkiswashingon ma eszembe jutott a posztod. röh... (2008.10.14. 19:19) IGH
  • Krisz2: Írnék én, csak lusta vagyok belogolni :D. (2008.06.17. 20:34) KORG AX5G
  • Krisz2: Hát konkrétan én nem vagyok képes elolvasni a sa... (2008.05.26. 22:19) Szmókondövótör

Archívum, így céhával, mert ez nemes arhívum

Sosehasználtammégezeket, de azé kirakom

Ólmószt Íztör

2008.03.22. 17:02 | Krisz2 | 1 komment

Agyhalálban, tojásokban (amiket egy baszott nagy nyúl tojt, wtf...), locsolókban, szódában, büdös, olcsó parfümben, pénzben, italban és metálban gazdag Pasqua-t mindenkinek. Pasqua=Easter=Keletebb. Vagy húsvét, kinek mi esik nyelvére.
Az előző részek tartalmából:
Március 20. csütörtök, 8 a.m. Az akció fedőneve: Portya.
Krisztiánék megérkeznek a Szent László Gimnáziumba. Miután kényelembe helyezték magukat a földszint tizenhetes teremben, professoressa Tomor ismerteti a feladatokat. Miután minden letisztázódott, a következő feladatot kapták: Keressenek külföldieket, akiknek megtanítják a következő mondatot: Ede! De bedezodoroztad magad!. Valamint keresniük kellett egy trabantot. Rengeteg kooperatív és kevésbé kooperatív túrista után, a küldetés elvégeztével leadni indultak a feladatot. Útközben nem tudhatjuk mi történt, mivel Krisztiánék benn maradtak még a McDonaldsban, mert még kajáltak leadáskor is. Rohadjanak meg! Ezek után az Árkád nevű fegyverraktárba vették az irányt, ahonnan sikerült kicsempészniük egy Trabantot, majd villamosra szálltak. Majd leszálltak. Majd bementek az iskolába, ahol rögtön a konferenciaterembe vették az irányt, ahol a többi csoport már elfoglalta a helyét és a vetítésekre várt. A vetítések tárgya, már ismertetett a nézőink számára, nem is szándékozunk többet beszélni róla. Miután ezzel is végeztek, a vizsgabiztosok ismertették az akció sikerességét. A csoport számára nagy örömmel volt teli ez nap, hiszen második helyen végeztek, ami rendkívüli csapatmunkáról és összetartásról tesz tanúbizonyságot. Miután itt végeztek, elvonultak máshova kitombolni magukat. Aminek részletezését nem közölhetjük, mert főműsör idő van.
Szóval, másodikok lettünk portyán , aztán elmentünk kicsit "örülni".
Holnap lesz viccibb post is, csak ma többet aludtam. Hogy minél? Hát nyolc óránál. Mért pont annyinál? Mert 24, ami azt szimbolizálja, ahány órából áll egy 24 órából álló nap, osztva hárommal, ami az én szerencseszámom, az pont nyolcat ad. Ennyi idő kell, hogy én elérjem azt az eufórikus állapotot, amikor tudok írni abszurdakat. Ma nem megy. De holnap úgy időzítek, hogy pont jókor keljek, és akkor kaptok egy adag agyhalálot. Remélem már várjátok. Köszönöm a figyelmet.

*Tears don't fall, they crash around me...*

A bejegyzés trackback címe:

https://mylittlepony.blog.hu/api/trackback/id/tr97392472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása