LyukasPóni

Ez egy blog a semmiről, célom vele az, hogy a legkevesebb mondanivalóval minél több dolgot mondjak, meglássuk hogy sül el, bár nem tudom hogyan sülhet el egy cél, mert elsülni a fegyver szokott a rajtnál, ergó a célnál nem sülhet el megint...

Csakúgyropognak

  • ella: forkiswashingon ma eszembe jutott a posztod. röh... (2008.10.14. 19:19) IGH
  • Krisz2: Írnék én, csak lusta vagyok belogolni :D. (2008.06.17. 20:34) KORG AX5G
  • Krisz2: Hát konkrétan én nem vagyok képes elolvasni a sa... (2008.05.26. 22:19) Szmókondövótör

Archívum, így céhával, mert ez nemes arhívum

Sosehasználtammégezeket, de azé kirakom

[Senza Titolo]

2008.04.01. 20:29 | Krisz2 | 3 komment

Ha egy posztnak azt a címet adom, hogy Cím nélkül, akkor az már cím. Tehát van neki címe, akkor nem adhatok Cím nélküli címet egy címmel ellátott posztnak. Mert már az is cím. Akkor faszság amit címnek adtam. És lehet fel fog robbanni az univerzum ettől az igen erős kontraszttól. És csak a rózsaszín vérevő sivatagi ugrónyulak élik túl, akik egy teljesen új kulturát építenek ki az űrben. És imádni fogják istenüket, Adawhduj-t (random végigszánkáztam a billentyűzeten és egy istenség nevét kaptam). Akinek véres-, majd égő űráldozatot mutatnak be. És oxigénmentes környezetben fognak gyújtogatni, mert ők prajok. De az égéshez kell oxigén, mivel eléggé feltétele az égésnek az oxigén. Szóval az égő áldozatot a Napba kell hajítaniuk. De ők képesek ezt is megtenni. Mert ők vért esznek. És rózsaszínek. Meg nyulak is. És a sivatagból tudjuk, ami mint azt mindenki tudja megkeményíti az embert, ami jelen esetben nyúl. Mármint nem az ember nyúl, hanem az állat az most egy nyúl. Mert ha az ember nyúlna és úgy keményedne meg, akkor neki a keze egy irányba mutatna és szoborrá válna. Lehet így készítették a szobrokat az ókori görögországban. Kitették az athéni állampolgárt kicsit a sivatagba száradni, kikötözték -a kötél nem keményedett meg, azt később lefejtették róla- és eléraktak egy tál folyadékot. Amit ő nem ért el. Csak nyúlt érte. És megkeményedett. És kész is lett egy szobor. Na szóval visszatérve a RVSUNY-akra. Tehát ők még ugrónyulak is voltak, tehát tudtak ugrálni, aminek az űrben nem vették sok hasznát, de legalább fel tudtak vágni a többiek előtt. Akik kihaltak már, ergó nem kellett felvágni előttük semmivel. Pedig ők jól bántak a késsel is. De magukra maradtak. Aztán egy rituális szektagyűlésen berobbantották egy RVSUNY fingját egy hidrogén felhőben, ami által kipusztultak ők is... Hülye nyulak.

*We don't need no education!*

A bejegyzés trackback címe:

https://mylittlepony.blog.hu/api/trackback/id/tr49407122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kinga 2008.04.04. 20:32:49

Hogy neked mennyi időd van...:) de ahhoz képest mekkora marhaság... egész érdekesre sikerült :)

ella · http://esernyoscsiga.13wings.net 2008.04.09. 16:35:57

hallod. száradjon le a homloka :D amúgy meg írjámá.
süti beállítások módosítása